Welcome to my purple,pink blog.You want to +Follow or go back to your Home
❀ HadaaNiaa ❀: BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Views

Kenapa blog saya perlu di kritik ? hehehhe kerana saya niy tak pandai edit blog.so kalau ade yang tak sesusai bg tahu la yea ? Header sy pun.kalau buruk , jangan segan silu untuk kritik ok.huh lg satu.lagu dlm blog saya ni..jgn lupe kritik ok ? :)


Sental lah sikit button LIKE tu . Kalau Artis korang laju je~ *perli*


16 0 Comment:

Rahmah Ram Ram berkata...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Comel dan kiut blog ni sama macam empunya blog ni juga. Overall blog ni senang loading dan menarik untuk dibaca ditambah dengan alunan muzik yang menghiburkan pembaca untuk datang berziarah...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Ayu berkata...

simple.. menarik

keep on blogging

jom singgah kritik CA plak

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

suha berkata...

hehe setiap blogger ade idea msg2 so xnak kritik la..keep blogging!

Rafflesia™ berkata...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

blog chumel ni ok. cume cursor salu ilang. =.= susah nak cari link dear. =.=

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Muhamad Azam berkata...

hehe.. sesangat comel ini blog :D


jom ke blog saya
http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

eyka berkata...

singgah dari segmen abg BEN ....
kemas ,, cantik & simple ...
jemput singgah ke blog sy ...
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azhafizah[フィザ] berkata...

From the same segmen.

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin berkata...

ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NAL berkata...

superb..kemas, teratur, comel..

jemput komen :

http://nyteamlife.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

NoRaQiLah JohaRi berkata...

as salam =)

singgah n follow dri blog abg ben..
xde ape nk kritik la..hehe =D
suke3 kaler pink ni..i like!

jom kritik blog saye =D
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim berkata...

blog ini menarik..seriusly..weee

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga berkata...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

blog ni dah lawa..cuma lebarkan sikit kt bahagian entry..:D

Mieya Atiera berkata...

overall, blog nie simple dan senang loading.

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Nurain Syuhada berkata...

huarghhhhhhhhhhhhhh ! thanks :3

shida'R berkata...

dtg dr segmen abg ben,
blog ni ok jer cute hehe.. :)

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/