Welcome to my purple,pink blog.You want to +Follow or go back to your Home
❀ HadaaNiaa ❀: Tanda-Tanda Anda Jatuh Cinta

Tanda-Tanda Anda Jatuh Cinta

Views
Cik Ain Membebel Lagi..


Credit semua ini dari Cik Google kesayanganku . * Cehh 

1. Anda tidak akan marah terlalu lama dan akan berusaha untuk mengawal kemarahan anda terhadapnya.
2. Anda akan sentiasa merindui dia.
3. Apabila berjalan dengan dia, anda akan berjalan dengan perlahan.
4. Anda akan tersipu-sipu malu apabila bersama dengannya.
5. Apabila anda berfikir tentang dirinya, jantung anda akan berdegup pantas.
6. Hanya dengan mendengar suaranya, anda akan tersenyum tanpa sebab.
7. Apabila anda melihat dia, anda tidak akan peduli orang di sekeliling anda. Anda cuma melihat dia seorang.
8. Anda akan mula mendengar lagu yang berirama balada.
9. Dia sentiasa di fikiran anda.
10. Anda akan sentiasa terhidu baunya.
11. Anda menyedari bahawa anda akan tersenyum apabila memikirkan tentang diri dia.
12. Anda akan lakukan apa sahaja untuk dirinya.
13. Apabila anda membaca ini, pada masa yang sama, ada seseorang di dalam fikiran anda.

Ok , Siapa dalam fikiran korang sekarang ? Kalau korang betul-betul sayang kan dye . Tulis nama dye dalam comment box Ain . Tak usah risau la . Ain tak gatal (Ain pon adelah) . Cuma nak tahu je , korang sanggup ke tulis nama panjang dye and nama bapak dye sekali kat sini . Kata sayang ? Tulis je , mane lah tahu Ain kenal .

Suka Info ni ? Nak Banyak Lagi ? Like SINI ! Satu je . Jangan la kedekut . Alaa dengan Ain je pun . Bukan orang lain :DD


Sental lah sikit button LIKE tu . Kalau Artis korang laju je~ *perli*


2 0 Comment:

Rochellez berkata...

Jum Xchange banner --> http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/03/banner-banner-yang-hebatt.html

Dah amek banner ^^ Banner ada di sidebar :)

Nurain Syuhada berkata...

@Rochellez ok esok ceck banner awk melekat atau pun tidak di sidebar sy . :)